ICT-hulp-abonnement biedt u digitale rust en zekerheid

Van Viegen ICT-hulp biedt u verschillende soorten abonnementen voor ICT-hulp. Zo kunt u het abonnement kiezen dat het beste bij u past.

Alles-in-1-abonnement

Met het alles-in-1 abonnement heeft u optimale zekerheid: altijd en overal gebruik maken van alle diensten die ik bied. Ondersteuning, advies, reparatie, onderhoud, uitleg. Bij u thuis of op uw werkplek. Met het veilige en handige programma teamviewer kan ik uw pc, laptop, en zelfs uw tablet of smartphone overnemen. Zo kan ik vele problemen problemen op afstand voor u oplossen. U heeft de keuze uit een kwartaal- of een jaarabonnement

Serviceabonnement

Het serviceabonnement is de juiste keuze als u snel antwoord wilt op al uw vragen, of als u regelmatig advies of uitleg wilt hebben. U kunt met uw vragen altijd terecht, per telefoon of per email. Als extra krijgt u korting op het uurtarief als u gebruik maakt van één van mijn diensten.

Strippenkaart

Met een strippenkaart koopt u een aantal uren van tevoren in. Deze uren kunt u gebruiken voor alle soorten hulp die ik bied: voor reparatie, onderhoud, advies, uitleg, keuring - wat u maar wilt. Strippenkaarturen zijn twaalf maanden geldig.

Hulp op uurbasis

Het is ook mogelijk om hulp op uurbasis af te nemen. Maar meestal is een abonnement of strippenkaart voordeliger.

Delen? Klik hier:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter