reparatie • installatie • onderhoud • advies • uitleg

kijk hier voor een uitgebreid overzicht

Een paar voorbeelden.

Uw laptop wordt steeds langzamer. Het opstarten gaat traag, hij loopt steeds vaker vast en een internetpagina openen duurt steeds langer. Komt dit u bekend voor en wilt u ervan af?
Uw huishouden verandert. Er komt een tablet bij, een wifiprinter, de kinderen hebben voor hun school een laptop en vlot internet nodig. Is u wifinetwerk nog wel toereikend?
U krijgt een melding dat de beveiliging van uw computer niet goed is. Maar U heeft toch een goede virusscanner? En waarom krijgt u regelmatig een melding dat er fouten zijn gevonden op uw computer? Loopt u werkelijk gevaar of niet? Wat moet u doen?
Uw heeft een nieuw, beter en goedkoper alles-in-één-internetabonnement aangeschaft. Een mooie stap. Maar nu moeten er ineens kabels komen, is draadloos tv-kijken niet echt draadloos en doet de 2e tv het niet goed meer. Hoe lost u dit op?
U wilt als zzp'er mobiel gaan werken, in de cloud.U  heeft gehoord van office 365 of werkt er misschien al mee? Hoe gebruik u dit optimaal? Kan het beter, efficiënter? Gebruikt u wel alle mogelijkheden? Werkt u veilig?
Delen? Klik hier:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter