ICT-hulp-abonnement biedt u digitale rust en zekerheid

Van Viegen ICT-hulp biedt u verschillende soorten abonnementen voor ICT-hulp. Zo kunt u het abonnement kiezen dat het beste bij u past.

Serviceabonnement

Het serviceabonnement is de juiste keuze als u snel antwoord wilt op al uw vragen, of als u regelmatig advies of uitleg wilt hebben. U kunt met uw vragen altijd terecht, per telefoon of per email. Als extra krijgt u korting op het uurtarief als u thuis of op uw werk gebruik maakt van mijn diensten.

Strippenkaart

Met een strippenkaart koopt u een aantal uren van tevoren in. Deze uren kunt u gebruiken voor alle soorten hulp die ik bied: voor reparatie, onderhoud, advies, uitleg, wat u maar wilt. Strippenkaarturen zijn twaalf maanden geldig.

Alles-in-1-abonnement

Met het alles-in-1 abonnement heeft u optimale zekerheid: altijd en overal gebruik maken van alle diensten die ik bied. Ondersteuning, advies, reparatie, onderhoud, uitleg. Bij u thuis of op uw werkplek. Met het veilige en handige programma teamviewer kan ik uw pc, laptop, en zelfs uw tablet of smartphone overnemen. Zo kan ik vele problemen problemen op afstand voor u oplossen. U kunt kiezen uit een kwartaal- of een jaarabonnement

Hulp op uurbasis

Het is ook mogelijk om hulp op uurbasis af te nemen. Maar meestal is een abonnement of strippenkaart voordeliger.

Als je dit wilt delen...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
WordPress Image Lightbox