dick van viegen

Wat zijn uw digitale problemen, vragen en wensen?

Waar loopt u tegenaan? Dat wil ik graag weten, want dat is het uitgangspunt van mijn dienstverlening. Ik help u graag bij het zorgeloos gebruikmaken van uw digitale apparatuur.
Met als doel: dat u uw wensen kunt realiseren op een eenvoudige manier, zonder technische gedoe.

ICT-hulp voor particulieren en zzp'ers

Samen met u bekijk ik of het misschien anders, gemakkelijker of beter kan. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om particulier vragen (bijvoorbeeld dat uw pc thuis traag wordt, of de uiteenlopende wensen in uw gezin met opgroeiende kinderen) of zakelijke zzp-vragen (bijvoorbeeld dat u mobiel wilt gaan werken in de cloud).

Ik stem af op uw situatie en wensen, denk met u mee, adviseer en zorg dat u (weer) snel aan de slag kunt.

ICT-hulp op vele terreinen

In 1995 ben ik mijn ICT-carrière begonnen met het geven van computercursussen. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam op diverse terreinen binnen de automatisering. In 2004 heb ik Van Viegen Computerhulp opgericht, nu Van Viegen ICT-hulp genaamd, vanuit het idee om hulp op maat te bieden aan particulieren met computervragen en -problemen.
In de loop der jaren heeft mijn dienstverlening zich uitgebreid naar vele gebieden van de huidige digitale wereld, zoals tablet en smartphone, (draadloos)netwerk, werken in de cloud, mobiel werken, Netflix, Spotify, digitale televisie - en meer. Een overzicht van wat ik voor u kan doen vind u hier.

Snelle service, persoonlijke aandacht en hulp op maat staan centraal in mijn dienstverlening.

ontdek wat ik voor u kan doen

Als je dit wilt delen...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
WordPress Image Lightbox